Thursday, August 18, 2022

Profesionálny softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie

Profesionálny softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie
Používateľ, ktorý odovzdal:Mog
Dátum pridania:05.08.2020
Veľkosť súboru:21.70 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:23666
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





10 najlepších profesionálnych softvérov na úpravu videa [zoznam na stiahnutie zadarmo]


Zadarmo a s otvoreným zdrojom, takže Podrobnosti. Hodnotenie: /5. Cena: $ Stiahnuť. Tento profesionálny softvér na úpravu videa, ktorý je dodávaný s funkciou kombinovania 2D a 3D a poskytuje viac než len vizuálne efekty. Umožňuje jednoduchú úpravu prechodov a vytvára neobmedzené množstvo skladieb. Dodáva sa aj s videonávodmi, ktoré poskytujú školenia VSDC Free Video Editor nielenže poskytuje hotové profily na export na sociálne siete, ale ponúka aj možnosť nahrať vaše video priamo na YouTube priamo z aplikácie bez prepínania okien alebo kariet. Vstavaný nástroj na napaľovanie diskov DVD Editor sa dodáva s nástrojom na napaľovanie diskov DVD, ktorý vám umožňuje jednoducho napáliť výsledky vašej práce na optické disky




profesionálny softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie


Časť 1: 10 najlepších profesionálnych softvérov na úpravu videa na stiahnutie zadarmo


TOTO JE VAŠA APLIKÁCIA. Toto je profesionálny softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie z najlepšieho editora videa a aplikácie na vytváranie prezentácií v obchode. Jednoducho vytvorte video príbeh a zdieľajte ho so svojimi priateľmi a rodinou. Ľahko použiteľné profesionálne nástroje na úpravu. MOV a. Teraz pridaná podpora MP4. Viacero tém videa, ktoré sú prispôsobiteľné, takže používateľ môže zmeniť veľkosť farby textu a písmo tejto témy. Teraz je možné použiť rôzne nálepky na dané trvanie! Vo videách môže mať každá nálepka časovú ukážku jej vzhľadu. Môžete tiež profesionálny softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie časová inštancia pre text a hudbu.


K dispozícii je úžasná funkcia orezávania a spájania. Používateľ môže z videa orezať viacero častí a tiež môže vybrať iné video a zlúčiť ho. Použite ohromujúce video filtre, ako je sépia, zrkadlo, negatív a ďalšie. Môžete pridať aj hudbu, namiesto toho môžete pridať viac hudby na vlastnej časovej osi videa. Môžete použiť orezať, rozdeliť, kopírovať na ďalšie predbežné oddelenie videí, ktoré používateľ predtým zostrihal. Na každú orezanú časť môžete kedykoľvek použiť iný efekt. Odstráňte z videa všetku hudbu na pozadí, pretože naň môžete použiť novú hudbu. Zmeňte zvuk v akomkoľvek videu použitím novej hudby na pozadí. Stiahnite si a bavte sa! Opravená chyba, pri ktorej aplikácia zlyhala pri výbere viacerých skladieb. Ceníme si vašu spätnú väzbu, ktorú ste nám poslali, a teraz sme prišli so zmenami, o ktoré ste požiadali. Všetky chyby boli opravené a väčšina reklamy je už preč.!


Takže si pozrite túto verziu a pošlite nám svoju spätnú väzbu znova! Pridaná podpora WMV, profesionálny softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie. Zostaňte informovaní o špeciálnych ponukách, najnovších produktoch, udalostiach a ďalších z obchodu Microsoft Store. Dostupné pre obyvateľov Spojených štátov amerických. Kliknutím na prihlásenie súhlasím, že chcem informácie, profesionálny softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie, tipy a ponuky týkajúce sa obchodu Microsoft Store a ďalších produktov a služieb spoločnosti Microsoft. Vyhlásenie o ochrane súkromia. Preskočiť na hlavný obsah. Movie Maker: bezplatný editor videa. KAŽDÝ Nákupy v aplikácii. Pozrite si systémové požiadavky. Dostupné na HoloLens.


com Zobraziť viac. Ľuďom sa tiež páči. Deezer hudba zadarmo. VLC UWP zadarmo. AIR pre Facebook zadarmo. Unigram - telegram pre Windows 10 zadarmo. FM rádio zadarmo. Funkcie Movie Maker pre Windows tvorca prezentácií Strihanie videa alebo klip alebo strihanie videí Vyberte veľkosť plátna akoprofesionálny softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie,a ďalšie Rôzne motívy pre video pridanie hudby na pozadí k videám Zlúčiť video Orezať a zlúčiť viacero videí Napísať titulky na video Pridať nálepky na video Skvelé prechody medzi zlúčenými videami Movie maker pre obrázky Movie maker pre vaše momenty Photo Movie maker Extrahovať MP3 Stlmiť videá Video cutter. Ďalšie informácie Publikované vo Videopix. Vydalo Videopix. Copyright VideoPix Store. Všetky práva vyhradené. Vyvinuté spoločnosťou Videopix. Približná veľkosť Vekové hodnotenie Pre všetky vekové kategórie. Táto aplikácia môže pristupovať k vášmu internetovému pripojeniu Používanie hudobnej knižnice Používanie knižnice obrázkov Používanie údajov uložených na externom úložnom zariadení Používanie knižnice videí.


Informácie o povoleniach. Inštalácia Získajte túto aplikáciu po prihlásení do svojho účtu Microsoft a nainštalujte si ju až na desať zariadení so systémom Windows 10. Prístupnosť Vývojár produktu verí, že tento produkt spĺňa požiadavky na prístupnosť, vďaka čomu je jeho používanie pre každého jednoduchšie. Podporovaný jazyk Angličtina Spojené štáty americké. Vydavateľ Profesionálny softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie Movie Maker: Webová stránka bezplatného editora videa Movie Maker: Bezplatná podpora editora videa. Dodatočné podmienky Movie Maker: Bezplatný Video Editor Zásady ochrany osobných údajov Podmienky transakcie. Varovanie pred záchvatmi Fotosenzitívne varovanie pred záchvatmi. Nahlásiť tento produkt Nahlásiť túto aplikáciu spoločnosti Microsoft Ďakujeme za nahlásenie vášho znepokojenia. Náš tím to posúdi a v prípade potreby podnikne kroky.


Ak chcete túto aplikáciu nahlásiť spoločnosti Microsoft, prihláste sa. Nahláste túto aplikáciu spoločnosti Microsoft. Nahláste túto aplikáciu spoločnosti Microsoft Potenciálne porušenie Urážlivý obsah Zneužívanie detí Malvér alebo vírus Profesionálny softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie obavy Zavádzajúca aplikácia Slabý výkon. Ako ste zistili porušenie a ďalšie užitočné informácie. Odoslať Zrušiť. Minimálne systémové požiadavky Na otvorenie tohto produktu musí vaše zariadenie spĺňať všetky minimálne požiadavky Verzia operačného systému Windows 10 Odporúčané Vaše zariadenie by malo spĺňať tieto požiadavky, aby ste dosiahli čo najlepší zážitok Verzia operačného systému Windows 10 Otvoriť na novej karte. Zaregistrujte sa Zostaňte informovaní o špeciálnych ponukách, najnovších produktoch, udalostiach a ďalších z obchodu Microsoft Store. Prihlásiť Se. Ďakujem!


Čítaj viac




mordenkainens tome of foes pdf na stiahnutie zadarmo


Môžete však podporiť projekt prihlásením sa na technickú podporu. Toto je jedna z najlepších aplikácií na úpravu videa a prezentácií v obchode. Vyhlásenie o ochrane súkromia. Teraz pridaná podpora MP4. Ak ste a

No comments:

Post a Comment