Thursday, July 7, 2022

Hvordan laste ned YouTube-videoer til datamaskinen

Hvordan laste ned YouTube-videoer til datamaskinen
Laster opp:Futureshorts
Dato lagt til:19.09.2019
Filstørrelse:68.61 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Nedlastinger:21975
Pris:Gratis* [*Gratis registrering kreves]





Hvordan laster jeg ned eller lagrer en YouTube-video på datamaskinen min?


Feb 01,  · Dette er de beste alternativene for å holde datamaskinen fri for skadelig programvare. Last ned en YouTube-video ved hjelp av youtube-dl. En av de beste måtene, og vår favorittmetode, for å laste ned en YouTube-video er med gratisprogrammet youtube-dl. Den er i stand til å laste ned alle tilgjengelige YouTube-videoformater til datamaskinen din, inkludert HD-versjonen 7. oktober  · Metode 3: Last ned YouTube-videoer med VLC Player. VLC er en veldig populær åpen kildekode-videospiller for Windows PC, Mac. Dette verktøyet kan spille av nesten alle multimediefilformater så vel som lyd-CDer, VCDer og blogger.comted Lesetid: 7 minutter 12. oktober,  · Klikk på nedlastingsknappen for å lagre YouTube-videoen direkte på datamaskinen din, eller klikk på de tre prikkene ved siden av den for å velge andre tilgjengelige kvaliteter. (Hvis du ikke ser nedlastingsknappen, klikker du på ikonet for YouTube Video and MP3 Downloader fra menylinjen i nettleseren for å laste ned videoen.)




Hvordan laste ned YouTube-videoer til PC


Last ned en YouTube-video ved hjelp av youtube-dl


Hva er den beste YouTube-nedlasteren i ? YouTube er et enormt lyd- og videoskattehus, hvor du ikke bare kan få tilgang Hvordan laste ned YouTube-videoer til PC nyeste musikken på plattformen, men abonner også på ulike kanaler som politikk, matlaging, skjønnhet, mote, nyheter, sport, læring osv. for å se relaterte videoer. Dessverre, siden den legger stor vekt på opphavsrettsregler, har du ikke lov til å laste ned favorittvideoene dine direkte til telefonen eller datamaskinen din for offline visning eller deling til andre plattformer, Hvordan laste ned YouTube-videoer til PC. Så hvis du vil laste ned videoer fra YouTube, er den eneste måten å bruke en tredjeparts YouTube-videonedlastingsprogramvare eller -applikasjon. Selvfølgelig er det mange nettsider som tilbyr slike tjenester, men de fleste av dem er ustabile og fulle av reklame og skjulte virus. Nedlasting av YouTube-videoer varierer fra enhet til enhet. I den forrige artikkelen delte vi de 12 beste YouTube-videonedlastingsappene for Android-telefoner.


De fleste av dem er enkle å bruke og gratis å prøve. Les videre for å sjekke hele listen! Førstevalget i listen vår er Jihosoft 4K Video Downloader, som anses å være den beste YouTube-videonedlasteren for PC. Med dette kraftige verktøyet kan du raskt laste ned videoer fra YouTube, Facebook, Hvordan laste ned YouTube-videoer til PC, Twitter, Instagram, Reddit, Vimeo, Dailymotion, Naver TV, TED og andre populære nettsteder og lagre dem i forskjellige oppløsninger som P, P, Hvordan laste ned YouTube-videoer til PC, 2K, 4K, 8K osv. Bortsett fra å laste ned videoer, lar den deg også laste ned hele YouTube-kanalen og spillelisten, og dette kommer godt med, spesielt når du trenger å laste ned alle videoene dine til datamaskinen for sikkerhetskopiering. Hvordan laste ned YouTube-videoer til datamaskinen, programvaren har en gratis videokonverteringsfunksjon som lar deg konvertere nedlastede eller lokale videoer til MP4, MOV, AVI, MKV og andre formater.


Gihosoft TubeGet er en annen populær YouTube-videonedlaster som er tilgjengelig på både PC- og Mac-datamaskiner. Hvis du vil laste ned YouTube-videoer effektivt, kan du gå for denne. Den lar deg enkelt laste ned hvilken som helst video du liker fra YouTube og andre videostrømmeplattformer. Ved hjelp av denne programvaren kan du også laste ned hele YouTube-kanaler og spillelister, eller trekke ut lydstrømmer fra videoer og lagre dem som MP3-filer. En annen fantastisk funksjon ved dette programmet er at det er konfigurert med en nedlastingsfunksjon med ett klikk, som lar deg laste ned flere klipp samtidig uten å måtte angi preferanser gjentatte ganger. Det fungerer som de fleste andre verktøy av sitt slag, bortsett fra at det kommer med en integrert videospiller som lar deg se videoen du lastet ned med en gang.


Det er helt gratis, og du kan konvertere det nedlastede produktet til et hvilket som helst format du ønsker. Alt du trenger å gjøre er å kopiere URL-en til videoen du liker og skrive den inn i programvaren. Nå kan du velge videokvalitet og utdatakatalog for å starte prosessen. Hvis du foretrekker det, vil ikke nettstedet beholde den originale videoen etter at den er lastet ned. En av de raskeste YouTube-videonedlastingsprogramvarene for PC, Freemake bruker multi-threading-teknologi for å behandle flere videoer raskt. Den gratis versjonen begrenser imidlertid hastigheten til 4 Mbps, og videoen vil bli vannmerket etter nedlasting.


Så hvis du vil låse opp begrensningene, må du kjøpe premiumversjonen. Dessuten, It Hvordan laste ned YouTube-videoer til PC tillater nedlasting av videoer opp til P HD-kvalitet. Den støtter mer enn nettbaserte videovertssider og kan laste ned videoer fra YouTube på få minutter. Programmet støtter også batchnedlastinger, noe som betyr at du kan spare mye tid mens du laster ned flere klipp. Selv om det er gratisprogram, er WinX YouTube-nedlasteren trygg og pålitelig uten noen plugin eller irriterende annonser. Ulempen er at når YouTube-algoritmen oppdateres, klarer den ofte ikke å analysere lenker. I tilfelle du er usikker på hvordan du laster ned YouTube-videoer, er det best å gå for apper som er enkle å bruke. DVDVideosoft Free Studio er den komplette multimediepakken du trenger.


Nedlastingsverktøyet lar deg få YouTube-innholdet du trenger og lagre videoen på enheten din. Du vil kunne laste ned YouTube-videoer og Hvordan laste ned YouTube-videoer til PC dem til MP4- og MP3-formater. Dessuten kan du redigere dem senere ved hjelp av de andre verktøypakkene som følger med Hvordan laste ned YouTube-videoer til PC programvaren. aTube Catcher er en enkel, men praktisk YouTube-videonedlaster. I tillegg til å laste ned videoer fra sosiale nettsteder som YouTube, Metacafe, Spike, Yahoo, Globo, RTVE, etc.


Den har også en innebygd skjermopptaker som enkelt kan brukes til å ta opp alle hendelser som oppstår på skjermen. Etter at du har lastet ned videoen, vil du også kunne eksportere den til datamaskinen eller mobilenheten din for å se den når som helst og hvor som helst. Med denne programvaren kan du ikke bare laste ned videoer fra FacebookYouTube, Tumblr, Instagram, BBC, NBC og andre populære videosider, men også trekke ut lydfiler fra videoer og overføre nedlastede videoer til Android- og iPhone-enheter. Og den har en innebygd nettleser som lar deg få tilgang til nettsider på nettet og se videoer i programmet. Totalt sett er denne programvaren flott. Men siden YouTube ofte justerer algoritmen sin, nekter den ofte å fungere fordi den ikke har blitt oppdatert på lenge. Med Airy kan du laste ned alle dine elskede YouTube-videoer med bare ett klikk. Som et resultat vil du kunne få tilgang til dem selv når du er frakoblet. Airy YouTube Downloader er i stand til å laste ned YouTube-videoer i forskjellige formater som MP4, 3GP og FLV.


Den er kompatibel med HD- og Ultra HD-videoer og kan beholde kvaliteten. Alt du trenger å gjøre er å kopiere og lime inn lenken til adressefeltet, velg den ideelle videooppløsningen og utdataplasseringen, så får du videoen på enheten din snart. Det dårlige med Airy er at gratisversjonen bare lar deg laste ned to videoer for testing, hvoretter du må betale for å laste ned flere videoer. Med denne YouTube-videonedlasteren kan du lagre og lagre alle favorittvideoene dine fra YouTube på enheten din. Den støtter også andre store strømmenettsteder, noe som gir deg en viss grad av fleksibilitet. Det er ingen grense for mengden innhold du kan laste ned. Den kommer med en innebygd søkemotor som gjør det enkelt for deg å søke etter videoer direkte. Den innebygde spilleren lar deg spille av videoene på nytt etter nedlastingen.


Den kan raskt laste ned videoer fra mange forskjellige videosider som YouTube, Vimeo, DailymotionCollegeHumor, MyVideo, Clipfish, etc. Med ClipGrab trenger du ikke å bekymre deg for kompatibilitetsproblemer fordi det fungerer utmerket på Windows 10, Windows 8 og Windows 7 og Mac OS. TubeSaver er en brukervennlig applikasjon som lar deg laste ned videoer fra forskjellige steder på nettet, som Facebook, Vimeo, Dailymotion, LiveLeak, 9GAG og til og med YouTube. Denne programvaren kan brukes uavhengig av hvilken enhet du bruker, siden den er kompatibel med Windows- og Android-operativsystemer. Dessuten støtter TubeSaver alle større formater, som WEBM, 3GP, MP4, etc.


Hvert format har flere kvalitetsalternativer du kan velge mellom, noe som er veldig praktisk. Listet ovenfor er de 12 beste YouTube-videonedlasterne for Windows PC. Hvilken liker du best? Denne programvaren lar deg laste ned fem videoer per dag gratis og støtter flere videosider. Viktigst av alt, med YouTube-algoritmeoppdateringen, har mye programvare for videonedlasting sluttet å fungere, men det fungerer fortsatt fint. Av Jihosoft Sist oppdatert 15. oktober, Toggle navigation. Hjem gjeldende Butikkprodukter Ressursstøtte. Liste over 12 beste programvare for YouTube-videonedlasting Nedlasting av YouTube-videoer varierer fra enhet til enhet.


Jihosoft 4K Video Downloader Det første valget i listen vår er Jihosoft 4K Video Downloader, som anses å være den beste YouTube-videonedlasteren for PC. Gihosoft TubeGet Gihosoft TubeGet er en annen populær YouTube-videonedlaster som er tilgjengelig på både PC- og Mac-datamaskiner. Freemake Video Downloader En av de raskeste YouTube-videonedlastingsprogramvarene Hvordan laste ned YouTube-videoer til PC PC, Freemake bruker multi-threading-teknologi for å behandle flere videoer raskt. DVDVideosoft Free Studio I tilfelle du er usikker på hvordan du laster ned YouTube-videoer, er det best å gå for apper som er enkle å bruke. aTube Catcher aTube Catcher er en enkel, men praktisk YouTube-videonedlaster. Airy Med Airy kan du laste ned alle dine elskede YouTube-videoer med bare ett klikk. Kastor All Video Downloader Med denne YouTube-videonedlasteren kan du lagre og lagre alle favorittvideoene dine fra YouTube på enheten din.


TubeSaver TubeSaver er en brukervennlig applikasjon som lar deg laste ned videoer fra forskjellige steder på nettet, som Facebook, Vimeo, Dailymotion, LiveLeak, 9GAG og til og med YouTube. Bunnlinjen som er oppført ovenfor er de 12 beste YouTube-videonedlasterne for Windows PC.


Les mer




YouTube-videonedlastingsapp


Den kan raskt laste ned videoer fra mange forskjellige videosider som YouTube, Vimeo, DailymotionCollegeHumor, MyVideo, Clipfish, etc. Det er ikonet med en pil under videoens tittel. Hvis du blir tatt for slik aktivitet, kan du møte noen juridiske problemer som rettssaker eller bøter. Det avhenger av hvor du laster ned videoen fra, og hvilke alternativer som finnes. Hvordan laste ned video fra Internett. Du må være logget på Gmail-kontoen din for å Hvordan laste ned YouTube-videoer til PC klipp offline.

No comments:

Post a Comment