Tuesday, May 17, 2022

Windows 10 lemezkép letöltése

Windows 10 lemezkép letöltése
Feltöltő:Cvetoslav
Dátum hozzáadva:22.12.2020
Fájl méret:3.59 Mb
Operációs rendszer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Letöltések:42226
Ár:Ingyenes* [*Ingyenes regisztráció szükséges]





Töltse le a Windows 10-et


december 28.  · A Microsoft létrehozott egy weboldalt, ahonnan letöltheti a legújabb elérhető Windows 10 ISO vagy Disc Image fájlokat. blogger.com Microsoft 10 Disc Image Iso letöltése. 12/28/ Microsoft 10 Disc Image Iso Letöltés Ingyenes Letöltés Windows 10 Disc Iso fájl Letöltés Windows Frissítés előtt kattintson jobb gombbal az ISO fájlra, és válassza a Lemezkép írása lehetőséget. Ha közvetlenül az ISO-fájlból szeretné telepíteni a Windows 10-et DVD vagy flash meghajtó használata nélkül, ezt megteheti az ISO-fájl csatolásával. Ez végrehajtja a jelenlegi operációs rendszer frissítését a Windows 10 rendszerre, január 2.  · Töltse le a Windows 10 lemezkép ISO fájlját. Ha inkább Kínából vásárol, akkor a legnagyobb nemzetközi e-shopokkal vagyunk kapcsolatban: Windows 10 javítólemez letöltése Iso Letöltés Windows 7. Nemrég frissítettem Windows 7-ről Windows 10-re, de még nem hoztam létre helyreállítási/javító lemezt. Hülye módon megváltoztattam néhány BIOS beállítást a számítógépemen




Windows 10 lemezkép letöltése


Microsoft 10 Disc Image Iso letöltése ingyenes


A Microsoft létrehozott egy weboldalt, ahonnan letöltheti a legújabb elérhető Windows 10 ISO vagy Disc Image fájlokat. Innen letöltheti a legújabb Windows 10 ISO lemezképfájlokat. Okt 08, Az ISO-fájlok használatával kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi szakaszt az ISO-fájl használatának további módszerei a Windows 10 telepítéséhez. Ha a Windows 10 legújabb verziójára való frissítés egyéb módszerei sikertelenek, akkor ezt a Windows 10 ISO-t használhatja a friss telepítéshez, újratelepítéshez vagy frissítéshez. Miután letöltötte az ISO-t, használhatja saját telepítési adathordozóját USB flash meghajtó vagy DVD segítségével.


Miután gondoskodott ezekről a részletekről, keresse fel a Microsoftot. com webhelyet, és kattintson a kék Megerősítés gombra a Windows 10 ISO letöltéséhez. A rendszer megkéri, hogy válassza ki a kiadást, a nyelvet, a bitet vagy a bitet, mielőtt a Windows 10 lemezkép letöltése megkezdődik. Az Ön által létrehozott letöltési linkek a létrehozástól számított 24 óráig érvényesek. Mindenkinek tudnia kell, hogyan kell újratelepíteni a Windows 10-et, mert soha nem tudhatja, hogy egy véletlenszerű baleset vagy rosszindulatú program mikor teszi tehetetlenné a számítógépet. Helyezze a Windows 10 másolatát optikai lemezre ISO-fájlként vagy USB-kulcsra Windows 10 lemezkép letöltése, és készen áll, ha a számítógépének újra kell kezdenie. Feltételezve, hogy jogos Windows 10 licenccel rendelkezik, először keresse fel a Microsoft Windows 10 letöltési webhelyét: www. Az első lépés a Media Creation Tool letöltése a Letöltés eszköz most gombra kattintva ezen a weboldalon.


Miután az eszköz letöltődik a számítógépére, nem kell további telepítést végeznie. A folyamat elindításához kattintson duplán a Media Creation Tool ikonra. Egy sor képernyőn keresztül választhat az ISO-fájl és az USB-meghajtó letöltése között, Windows 10 lemezkép letöltése, és meghatározza az olyan részleteket, mint a nyelv és az operációs rendszer verziója. A végén választhat, hogy megnyit egy DVD-író alkalmazást, hogy az ISO-fájlt a lemezre helyezze, Windows 10 lemezkép letöltése, vagy töltse le közvetlenül a számítógépére. Ha letölti az ISO fájlt a számítógépére, Windows 10 lemezkép letöltése, kattintson a jobb gombbal az ikonjára, és válassza a Felszerelés lehetőséget a Windows telepítésének futtatásához. Ha azonban számítógépe bajban van, előfordulhat, hogy ez a fájl helyileg nem segít. Ezért érdemes egy DVD- vagy USB-meghajtós verziót kéznél tartania, ha lehetséges. Microsoft 10 lemezkép ISO letöltése ingyenes letöltés Windows 10 lemezkép ISO fájl Microsoft 10 lemezkép ISO letöltése ingyenes A Microsoft létrehozott egy weboldalt, ahonnan letöltheti a legújabb elérhető Windows 10 ISO vagy lemezkép fájlokat.


Töltse le a legújabb Windows 10 ISO-fájlokat 08. okt. Az ISO-fájlok használatával kapcsolatos további információkért lásd az alábbi szakaszt az ISO-fájl használatának további módszerei a Windows 10 telepítéséhez. Olvassa el: Hogyan frissíthet Windows 10-re a Windows 10 ISO használatával. Mielőtt elkezdené a letöltést, bizonyosodjon meg néhány dologról: Előfordulhat, hogy a frissítési folyamat folytatása előtt készítsen biztonsági másolatot fontos adatairól egy külső meghajtóra. Győződjön meg arról, hogy készen áll a Windows bejelentkezési jelszóra. Győződjön meg arról, hogy megfelelő internetkapcsolattal rendelkezik Elegendő szabad hely az adathordozón vagy a merevlemezen Üres USB vagy DVD legalább 4 GB tárhellyel Ellenőrizze, hogy a számítógép rendelkezik-e bit- vagy bitprocesszorral Megfelel-e a minimális rendszerkövetelményeknek Ellenőrizze a jelenleg használt nyelvet használja, és töltse le az ISO-t ugyanarra a nyelvre. Erősítse meg a Windows jelenleg használt kiadását, és töltse le ugyanazt a kiadást.


A legördülő menüből választhat. A jelenleg kínált kiadások a következők: Windows 10, Windows 10 N és Windows 10 Single Language. Az üzleti felhasználók ingyenesen letölthetik a Windows 10 Enterprise próbaverzióját. Ui: A bejegyzés frissítve október 3-án. Ha hozzá szeretne szólni ehhez a cikkhez és más PCWorld tartalmakhoz, látogasson el Facebook oldalunkra vagy Windows 10 lemezkép letöltése takarmány. Hozzászólás navigáció Final Cut Pro X Motion Compressor Torrent letöltése. A pajzsmirigy diéta könyv ingyenes letöltés9.


Olvass tovább




Windows 10 Professional letöltés


És ez az. Ha ez a menü úgy néz ki Windows 10 lemezkép letöltése, ez ugyanaz a menü és ugyanazok az eszközök, amelyeket akkor kapunk, amikor kiválasztjuk a „Számítógép javítása” lehetőséget a Windows telepítő DVD-jén. Ez Mauro által jóváhagyott. Az Ön által létrehozott letöltési linkek a létrehozástól számított 24 óráig érvényesek. ISO fájl. Ha most vásárolt egy új eszközt, amely tartalmazza az Office-t, javasoljuk, hogy a Windows rendszerre való frissítés előtt váltsa be az Office telepítését

No comments:

Post a Comment