Wednesday, March 16, 2022

Harry potter svetový pohár v metlobale na stiahnutie na pc

Harry potter svetový pohár v metlobale na stiahnutie na pc
Používateľ, ktorý odovzdal:Thelathamfamily
Dátum pridania:14.10.2020
Veľkosť súboru:42.90 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:26123
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Majstrovstvá sveta v metlobale Harryho Pottera – na stiahnutie


Harry Potter: Quidditch World Cup je fantasy športová hra založená na populárnej knižnej a filmovej sérii. Rovnako ako ostatné hry Harryho Pottera, aj metlobalový svetový pohár je nabitý akciou, šarmom a poriadnou dávkou mágie. Spojíte sa so svojím obľúbeným Rokfortským domom a pôjdete na ihrisko pomocou svojej očarenej metly na priblíženie ihriska/10(9) júl 18,  · Harry Potter Quidditch World Cup je pekná skúšobná verzia hry dostupná len pre Windows , ktorá patrí do kategórie počítačových hier s podkategóriou Sport a bola vytvorená spoločnosťou Electronic Arts. Je k dispozícii pre používateľov s operačným systémom Windows 98 a staršími verziami a je k dispozícii v angličtine 26. decembra,  · Harry Potter Quidditch World Cup je pekná, skúšobná verzia hry dostupná len pre Windows, ktorá patrí do kategórie PC hier s podkategóriou Sport a bol vytvorený spoločnosťou Electronic Arts. Je k dispozícii pre používateľov s operačným systémom Windows 98 a staršími verziami a je k dispozícii v angličtine




harry potter svetový pohár v metlobale na stiahnutie na pc


Prehľad majstrovstiev sveta v metlobale Harryho Pottera


Ako všetky potterovské hlavy, aj ja som sa nevedel dočkať, kedy skočím na metlu Nimbus a chytím zlatonku. Svetový pohár v metlobale úspešne prináša túto skúsenosť. The harry potter svetový pohár v metlobale na stiahnutie na pc športové pamiatky, zvuky a pocity sú v tejto hre na mieste a odomykateľné položky vám umožnia hrať sa celé hodiny. Počítačová hra Harry Potter v metlobale na stiahnutie zadarmo predinštalovaná v priamom odkaze. Harry Potter Majstrovstvá sveta v metlobale na stiahnutie zadarmo pre PC. Harry Potter: Svetový pohár v metlobale sa odohráva vo vesmíre J. Majstrovstvá sveta v metlobale online Harry Potter a Majstrovstvá sveta v metlobale na PC Stiahnuť Torrent Hrať metlobal online Zadarmo na stiahnutie Harry Potter Majstrovstvá sveta v metlobale pre PC hru na PC Plná verzia. Harry Potter: Majstrovstvá sveta v metlobale je slušným prvým pokusom o simuláciu zvoleného športu čarodejníkov, nespĺňa svoj sľub predovšetkým kvôli pomalému ovládaniu, harry potter svetový pohár v metlobale na stiahnutie na pc.


Hry založené na J. Séria Rowlingovej Harry Potter bola vždy veľkým komerčným úspechom a jazdila na chvoste veľmi populárnych kníh. Vydavateľ hier, Electronic Arts, sa odvážne pokúsil odbočiť od akčných adventúr vytvorením „športovej“ hry založenej na fiktívnom športe metlobal, ktorý je opísaný v rôznych knihách o Harrym Potterovi a zobrazený vo filmoch. Aj keď sú majstrovstvá sveta v metlobale Harryho Pottera slušným prvým pokusom o simuláciu zvoleného čarodejníckeho športu, nespĺňa svoj sľub predovšetkým kvôli pomalému ovládaniu a plytkej hrateľnosti. Pre tých, ktorí nepoznajú knihy alebo filmy o Harrym Potterovi, je metlobal zhruba analogický vzdušnému futbalu. Sedem hráčov z každého tímu jazdí na metlách po obrovskej aréne, pričom naháňa a interaguje so štyrmi loptičkami, ktoré sú v hre súčasne.


Tri zvislé obruče rôznej výšky stoja na každom konci oválneho poľa alebo „rozstupu“, ako sa nazýva. Tieto obruče predstavujú priestor na strelenie gólov pre každý tím. Traja hráči v tíme zaujmú pozíciu „prenasledovateľa“; ich úloha je podobná úlohe útočníka vo futbalovom alebo hokejovom tíme. Ich primárnou zodpovednosťou je strieľať góly cez obruče pomocou quaffle, čo je jedna z lôpt v hre. Každý gól má hodnotu 10 bodov. Dvaja ďalší hráči v každom tíme sú „bijáci“ a ich úloha nemá obdobu v žiadnom inom športe. Odbíjačky sú vyzbrojené malými pálkami, ktoré používajú na údery do dvoch magicky poháňaných loptičiek, nazývaných bludgery. Bláznivci náhodne útočia na hráčov na ihrisku – povinnosťou úderníkov je chrániť svojich vlastných hráčov pred údermi, zatiaľ čo používajú svoje pálky, aby sa pokúsili povzbudiť úderníkov, aby išli po druhom tíme.


Jeden hráč je „brankár“ a ako už názov napovedá, úlohou brankára je hrať brankára v blízkosti vertikálnych kruhov a predchádzať akýmkoľvek gólom. Nakoniec siedmy hráč z každého tímu hrá ako „hľadač“. Rovnako ako bludgeri, aj zlatokopka má magický samohyb. Metlobalový zápas pokračuje dovtedy, kým nie je chytený zlatý zlatokop; hľadač, ktorý ho uchmatne, získava body pre svoj tím. Knihy a filmy vždy zobrazovali metlobal ako chaotické divadlo. So 14 hráčmi, ktorí sa motajú na bleskurýchlych metlách a naháňajú a uhýbajú sa štyrom loptám v hre, je metlobal očividne veľmi zložitým športom. V snahe vývojárov zjednodušiť hru pre mladšie publikum, ktoré bude pravdepodobne hlavnými hráčmi metlobalového svetového pohára, budete priamo ovládať iba prenasledovateľov a hľadača.


Zdá sa, že nemáte žiadnu kontrolu nad brankárom, harry potter svetový pohár v metlobale na stiahnutie na pc, a vaša interakcia s šľahačmi sa obmedzuje na stlačenie tlačidla tlmiča, čo spôsobí, že jeden z vašich šľahačov spustí úder na nepriateľských prenasledovateľov. Odtiaľ ovládate iba bludger, keď sa pokúšate zraziť s nepriateľským quaffle-carrier. Hra odvádza dobrú prácu tým, že vás uľahčí do hry metlobal a naučí vás základy. Turnaj štyroch tímov na Rokfortskej škole Harry potter svetový pohár v metlobale na stiahnutie na pc a Wizardry slúži ako rozšírený návod. Najprv si precvičíte jednoduché koncepty, ako je prihrávka, streľba a zdolávanie, a potom môžete hrať hru proti jednému z iných domov v Rokforte. Potom sa predstavia bludgery a špeciálne pohyby a hrá sa ďalšia hra v rámci domáceho turnaja, až kým vás nakoniec nenaučí koncept kombinovaných prihrávok a odohrá sa posledná tutoriálová hra so všetkými povolenými funkciami.


Ak by ste vyhrali okrúhly turnaj v Rokforte proti ostatným domom, odomkne sa Majstrovstvá sveta a budete si môcť vybrať z deviatich rôznych svetových tímov vrátane USA, Anglicka, Austrálie a Nemecka a hrať v nich. obojstranný turnaj o majstrovstvá sveta. Majstrovstvá sveta v metlobale harry potter svetový pohár v metlobale na stiahnutie na pc robí dobrú prácu, keď zahŕňa rozpoznateľné postavy z kníh a filmov. Potter slúži ako hľadač pre Chrabromil s dvojčatami Weasleyovými na šľahačoch. Malfoy je rozpoznateľný hlupák hrajúci hľadač Slizolinu, zatiaľ čo Harryho láska, Cho, je hľadačom Ravenclawa. Keď postúpite na Majstrovstvá sveta, Ludo Bagman, medzinárodný šéf čarodejníckeho športu, sa postará o oznamovanie play-by-play. Hlavná chyba majstrovstiev sveta v metlobale spočíva v ovládaní, ktoré sa často zdá byť pomalé. Zdá sa, že hra neodvádza veľmi dobrú prácu pri zachytávaní harry potter svetový pohár v metlobale na stiahnutie na pc rýchlosť hry, ako ju zobrazovali filmy.


Namiesto pocitu slobody letu majú vaši hráči často pocit, že sa predierajú hustou polievkou. Neexistuje žiadne tlačidlo turbo na zrýchlenie vašich hráčov. Aj keď nie vždy budete chcieť letieť rovnakou rýchlosťou, zdá sa, že počítač svojvoľne rozhoduje o tom, ako rýchlo môžete letieť alebo ako prudko sa budete môcť otáčať. Prihrávka je tiež nepresná, harry potter svetový pohár v metlobale na stiahnutie na pc. Smer svojej prihrávky ovládate pomocou smerovej páčky, no častokrát vaši spoluhráči nevysvetliteľne opustia svoje prihrávky práve vtedy, keď zahádate. Počítajte s tým, že budete loptičku často prevracať a nie vždy budete vedieť prečo, harry potter svetový pohár v metlobale na stiahnutie na pc. Všetky konzolové verzie sa ovládajú podobne, no pre PC hráčov, ktorým chýba gamepad, môže byť ovládanie klávesnicou a myšou trochu zložité, aj keď sa to nedá naučiť. Aj keď je hrateľnosť trochu plytká, metlobalový svetový pohár odvádza celkom dobrú prácu pri vizuálnej prezentácii.


Všetky ihriská v hre sú krásne prezentované, vrátane ihriska Rokfort v lete a zime a všetkých deviatich medzinárodných ihrísk. The Harry potter svetový pohár v metlobale na stiahnutie na pc metlobalové ihrisko je jedno z najpôsobivejších a nachádza sa nad plytkým rybníkom koi s jemnými oblúkovými mostíkmi. Severský tím hrá v stene ľadovcov; môžete vidieť chladný dych hráčov, keď vydychujú počas cutscén. Grafická kvalita medzi konzolami je celkom porovnateľná - nie sú tu žiadne významné rozdiely, o ktorých by sa dalo hovoriť, hoci verzie pre Xbox a PC sú o niečo ostrejšie. Zvuk v hre sa nedaril celkom dobre, hudba bola trochu prehnane dramatická a oznamovanie play-by-play od Bagmana a Lee Jordana počas zápasov v Rokforte sa extrémne opakovalo. Harry Potter: Svetový pohár v metlobale je celkom slušný prvý pokus o simuláciu fiktívneho športu metlobalu. Vývojári si však rozhodne nechali veľa priestoru na zlepšenie.


S prísnejším ovládaním a trocha väčšieho úsilia vynaloženého na hlbšiu a strategickejšiu hrateľnosť sa mohol metlobalový svetový pohár ukázať ako veľmi dobrá hra. V súčasnej dobe hra osloví predovšetkým skalných fanúšikov Harryho Pottera, ktorí sú ochotní prehliadať nedostatky.


Čítaj viac




stiahnite si videá z youtube zadarmo


Zdá sa, že nemáte žiadnu kontrolu nad brankárom a vaša interakcia s šľahačmi je obmedzená na stlačenie tlačidla bludger, harry potter svetový pohár v metlobale na stiahnutie na pc, čo spôsobí, že jeden z vašich odpalovačov spustí úder na nepriateľských prenasledovateľov. Existujú bonusové výzvy na dokončenie, ktoré vás odmeňujú zberateľskými metlobalovými kartami, ktoré vám zase dávajú nové schopnosti, ktoré môžete použiť počas hry. Z týchto súborov cookie sú súbory cookie, ktoré sú kategorizované podľa potreby, uložené vo vašom prehliadači tak, ako sú harry potter svetový pohár v metlobale na stiahnutie na pc ako nevyhnutné pre fungovanie základných funkcionalít webovej stránky. Mená alt 哈利 · 波特: 魁 地 奇 世界杯, הארי פוטר: קווידיץ'- הגביע העולמי, Harry Potter World Cup, Harry Potter: WK Zwerkbal, Harry Potter: Världsmästerskapen i metlobale, Harry Potter: Rumpeldunk Verdensmesterskap, Harry Potter: Quidditch Weltmeisterschaft, Harry Potter: Quidditch copa del mundo, Harry Potter: Mistrzostwa świata w quidditchu, Harry Potter: Kviddics VilágkupaHarry Potter: Coupe du monde de quidditch, Harry Potter: Copa Mundial de Quadribol, Brazília Rok vydania, 칄씻 폓칄씻 폓칄씻 폓칄씬폓칄씻 Spojené štáty, Francúzsko, Spojené kráľovstvo, Nemecko, Poľsko, Dánsko, Čína Žáner Šport Téma FantasyLicencovaný titul Vydavateľ Electronic Arts Ltda. Zbierajte metlobalové karty získané z dokončených výziev, vykonaných pohybov a vyhratých hier. Kvôli nízkej krivke učenia metlobalu je pre nového hráča veľmi ľahké skočiť do hry a začať sa rýchlo baviť. Ak by nejaká dobrá duša mohla pomôcť, znamenalo by to svet!

No comments:

Post a Comment