Monday, February 7, 2022

Windows 10 iso-tiedoston lataus

Windows 10 iso-tiedoston lataus
Lähettäjä:Artos
Lisäyspäivämäärä:04.03.2018
Tiedoston koko:5.38 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:29707
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





Lataa Windows 10


Windows 10:n toukokuun päivityksen opetusohjelma: Windows 10 21H1 ISO -tiedoston suoran lataamisen vaiheet ILMAN Median luontityökalua käyttämällä Microsoftin salaista vaihtoehtoa d Lataa Windows 11 ISO -kuvat (suorat latauslinkit) Windows 11 ISO -tiedostoa voidaan käyttää asentamiseen (tai uudelleenasentamiseen) ) Windows-järjestelmääsi. Monet käyttäjät kysyvät Windows 11 ISO-tiedoston lataamisesta. Windows 10 Iso-tiedoston lataus. Windows 11:een lisätään monia uusia ominaisuuksia, seuraavan sukupolven Windows-käyttöjärjestelmä julkaistaan ​​29. joulukuuta  · Windows 10 Surface Pro Iso Lataa Windows 10 ISO ilman Media Creation Toolia. Microsoft on jostain syystä rajoittanut ISO-tiedoston lataamista Windows-järjestelmään. Jos käytät jotain muuta käyttöjärjestelmää i.e. MacOS, voit helposti ladata ISO-tiedoston




Windows 10 iso-tiedoston lataus


oliko tämä tieto hyödyllistä?


Ennen kuin päivität, tarkista tunnettujen ongelmien Windowsin julkaisutietojen tila varmistaaksesi, ettei se vaikuta laitteeseesi. Medianluontityökalun käyttäminen, Windows 10 iso-tiedoston lataus, käy Microsoftin ohjelmiston lataussivulla Windows 10 Windows 7:stä tai Windows 8:sta. Tältä sivulta voit ladata levykuvan ISO-tiedoston, jota voidaan käyttää Windowsin asentamiseen tai uudelleenasentamiseen. Kuvaa voidaan käyttää myös asennusmedian luomiseen USB-muistitikulla tai DVD-levyllä. Jos sinulla on Office tai vanhempi ja päätät suorittaa Windows 10:n puhtaan asennuksen, sinun on löydettävä Office-tuoteavain. Vinkkejä tuoteavaimen löytämiseen saat valitsemalla Etsi Office-tuoteavain tai Anna Office-ohjelman tuoteavain.


Pyyntöäsi vahvistetaan, Windows 10 iso-tiedoston lataus. Tämä voi kestää useita minuutteja. Älä päivitä sivua tai valitse takaisin, sillä se peruuttaa pyynnön. Lataa Windows 10 -levykuvan ISO-tiedosto Ennen kuin päivität, tarkista tunnettujen ongelmien Windowsin julkaisutietojen tila varmistaaksesi, ettei se vaikuta laitteeseen. Ennen kuin aloitat Varmista, että sinulla on: Internet-yhteys Internet-palveluntarjoajalta saatetaan periä maksuja. Riittävästi tallennustilaa tietokoneella, USB:llä tai ulkoisella asemalla latausta varten. Tyhjä USB-muistitikku, jossa on vähintään 5 Gt tilaa tai tyhjä DVD- ja DVD-poltin, jos haluat luoda mediaa. Suosittelemme käyttämään tyhjää USB- tai DVD-levyä, koska kaikki sillä oleva sisältö poistetaan. Kun poltat DVD-levyä ISO-tiedostosta, jos sinulle kerrotaan, että levykuvatiedosto on liian suuri, sinun on käytettävä Dual Layer DL DVD -mediaa.


Tarkista nämä asiat tietokoneeltasi, missä haluat Windows 10 iso-tiedoston lataus asenna Windowsin bitti- tai bittisuoritin. Voit tarkistaa tämän tietokoneellasi siirtymällä kohtaan PC-tiedot PC-asetuksissa tai kohdassa Järjestelmä Ohjauspaneelissa ja etsimällä Järjestelmätyyppi. Laitteistovaatimukset. Katso järjestelmävaatimukset ennen Windowsin asentamista Suosittelemme myös, että käyt tietokoneen valmistajan verkkosivustolla saadaksesi tietoja päivitetyistä ohjaimista ja laitteiston yhteensopivuudesta. Kieli Windowsissa. Sinun on valittava sama kieli, kun asennat Windowsin. Näet tällä hetkellä käyttämäsi kielen siirtymällä kohtaan Aika ja kieli PC-asetuksissa tai Ohjauspaneelin Alue-kohtaan. Windows-versio. Sinun tulisi myös valita sama Windows-versio. Voit tarkistaa, mitä versiota käytät tällä hetkellä, siirtymällä kohtaan PC-tiedot PC-asetuksissa tai kohdassa Järjestelmä Ohjauspaneelissa ja etsimällä Windows-versiota. Ole hyvä ja katso Windows 10 iso-tiedoston lataus Volume Licensing Service Center saat lisätietoja. Microsoft Office -tuotteet, Windows 10 iso-tiedoston lataus.


Jos olet juuri ostanut uuden laitteen, joka sisältää Officen, suosittelemme Officen asennuksen lunastamista ennen Windows-päivitystä lunastaaksesi Office-kopiosi, Windows 10 iso-tiedoston lataus, Katso Lataa ja asenna Office Home, Personal tai University tietokoneellesi. Katso lisätietoja kohdasta Kuinka päivittää Windows 10:een uusissa laitteissa, jotka sisältävät Office Windows 10:n marraskuun päivityksen Select edition Alla olevat Windows 10 -versiot ovat voimassa sekä Windows 10 Home- että Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmässä. Valitse painos avattavasta valikosta. Valitse Windows 10:n moniversion ISO-versio. Vahvista tietosuoja. Lisää latausvaihtoehtoja. Kirjaudu sisään tilaukseesi MSDN-portaalissa MSDN-latauksia varten. Vieraile Windows Insider -sivustolla ladataksesi Insider Preview -koontiversiot. Käy Lataa Academic Products -sivulla koulutusversioiden tuoteavain vaaditaan. Lisää latausvaihtoehtoja Kirjaudu sisään volyymilisenssipalvelukeskukseen Windows 10 iso-tiedoston lataus lataa Enterprise-versiot. Kirjaudu sisään tilaukseesi Visual Studio Subscriptions -portaalissa nähdäksesi saatavilla olevat lataukset.


Anna palautetta Valitse vaihtoehto. ole hyvä ja valitse vaihtoehto. Kiitos arvokkaasta panoksestanne.


Lue lisää




ilmainen excel lataus


lähetä minulle tuoteavain windows 10pro 64 bitille. Kuinka ladata Windows 10 20H2 ISO Microsoftilta. Jos haluat nähdä, mitä kieltä käytät tällä hetkellä, siirry kohtaan Aika ja kieli PC-asetuksissa tai Ohjauspaneelin Alue. Lataa uusin Windows 10 ISO -versio ilmaiseksi englanniksi CCM:stä…. Asenna ohjelma noudattamalla alla olevia ohjeita. 16. marraskuuta · Windowsin valmistaja on myös julkaissut Windows 10 21H2 ISO-tiedostotWindows 10 iso-tiedoston lataus, jotka ovat nyt ladattavissa.

No comments:

Post a Comment