Tuesday, January 18, 2022

Ingyenes pasziánsz letöltés hirdetések nélkül

Ingyenes pasziánsz letöltés hirdetések nélkül
Feltöltő:mandarin
Dátum hozzáadva:20.04.2015
Fájl méret:45.82 Mb
Operációs rendszer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Letöltések:36688
Ár:Ingyenes* [*Ingyenes regisztráció szükséges]





Pasziánsz ingyen! (Játssz a böngészőben hirdetések nélkül)


Ingyenes pasziánsz alkalmazás, hirdetések nélkül Egy webhely rejtvények, akciók, harci, lövöldözős, ügyességi és menő játékok letöltésére nagy sebességű közvetlen letöltési linkekkel. Töltse le most és játsszon ingyen. A Solitaire-t bárhol ingyen játszhatja, és nincs szüksége internetre. Nincsenek hirdetések banner formájában. Játékunk újdonsága /5(K) december 21.  · Töltse le az alkalmazást most és ingyen. Élvezze a Solitaire játékát. Játssz a Solitare Palace-szal most ingyen és reklám nélkül. Solitaire Classic (Hirdetésmentes) Játékok Nincsenek hirdetések Solitaire. Játékok További vásárlási módok: Keressen egy Apple Store-t. The description of Solitaire (ingyenes, hirdetések nélkül) App Solitaire-Palace – Tapasztalja meg az ingyenes klasszikus Klondike Solitaire-t élőben és




ingyenes pasziánsz letöltés hirdetések nélkül


Gyakran Ismételt Kérdések


Ha át tud lépni a játék 30 szintjén, Ön a legjobb Klondike pasziánsz játékos. A legjobb pasziánsz játék. Ez a játék a legjobb felhasználói élményt nyújtja. A pasziánsz bármilyen asztali játék, amelyet az ember egyedül is játszhat. Sokan türelemként vagy Klondike-ként hivatkoznak a pasziánszra. Nincsenek pop-up hirdetések és teljes képernyős hirdetések. Könnyű játszani. A JÁTÉK CÉLJA: A pasziánsz célja, hogy a kártyakészletet növekvő és csökkenő sorrendbe rendezze, és sorozatok szerint rendezze. Ez egy szerencsejáték. Alacsony a nyerési valószínűség, ami azért jó, mert a játék célja a türelem növelése, ez az erény, amely tovább növeli az ember személyiségét. Legyen tájékozott a Microsoft Store különleges ajánlatairól, a legújabb termékekről, eseményekről és egyebekről. Az Egyesült Államok lakosai számára elérhető. A regisztráció gombra kattintva, ingyenes pasziánsz letöltés hirdetések nélkül, Elfogadom, hogy információkat, tippeket és ajánlatokat szeretnék kérni a Microsoft Store-ról és más Microsoft termékekről és szolgáltatásokról.


Adatvédelmi nyilatkozat. Ugrás a fő tartalomhoz. Klondike Solitaire ingyenes. Hivatalos klub. Lásd: Rendszerkövetelmények. Elérhető a PC mobileszköz hubon. Leírás Ha sikerül átjutni a játék 30 szintjén, te vagy a legjobb Klondike pasziánsz. Mutass többet. Képernyőképek PC PC Mobile. Az emberek is szeretik. Block Puzzle Jewels ingyenes. Matt világa szabad. Klasszikus Wood Block Puzzle ingyen. Super Subway Surf Ingyenes. További információk Kiadó: Z Apps Studio. Kiadó: Z Apps Studio. Szerzői jog Copyright © Z Apps Studio, Inc. Hozzávetőleges méret Korhatár-besorolás Minden korosztály számára, ingyenes pasziánsz letöltés hirdetések nélkül. Ez az alkalmazás hozzáférhet az internetkapcsolatához. Engedélyek információi. Telepítés Szerezze be ezt az alkalmazást, ha be van jelentkezve Microsoft-fiókjába, és telepítse akár tíz Windows 10-es eszközre. Kisegítő lehetőségek A termékfejlesztő úgy véli, hogy ez a termék megfelel a kisegítő lehetőségek követelményeinek, így mindenki számára könnyebben használható. Támogatott nyelvű angol Egyesült Államok. A kiadó adatai Klondike Solitaire Ingyenes.


weboldal Klondike Solitaire Ingyenes. További feltételek Klondike Solitaire Ingyenes. adatvédelmi szabályzat Tranzakciós feltételek. Görcsrohamra vonatkozó figyelmeztetések Fényérzékeny rohamra vonatkozó figyelmeztetés. Jelentse ezt a terméket Jelenítse meg ezt a játékot Ingyenes pasziánsz letöltés hirdetések nélkül Köszönjük, hogy jelezte aggodalmát. Csapatunk felülvizsgálja, és szükség esetén intézkedik. Jelentkezzen be, hogy jelentse ezt a játékot a Microsoftnak. Ingyenes pasziánsz letöltés hirdetések nélkül ezt a játékot a Microsoftnak. Jelentse a játékot a Microsoftnak Lehetséges szabálysértés Sértő tartalom Gyermekek kizsákmányolása Rosszindulatú program vagy vírus Adatvédelmi aggályok Félrevezető alkalmazás Gyenge teljesítmény. Hogyan találta meg a szabálysértést és egyéb hasznos információk. Küldje Mégsem. Rendszerkövetelmények Minimum Az eszköznek meg kell felelnie minden minimális követelménynek a termék megnyitásához Operációs rendszer Windows 10 verzió Ajánlott Az eszköznek meg kell felelnie ezeknek a követelményeknek a legjobb élmény érdekében OS Windows 10 verzió Megnyitás ingyenes pasziánsz letöltés hirdetések nélkül Új lap. Regisztráljon Legyen tájékozott a különleges ajánlatokról, a legújabb termékekről, ingyenes pasziánsz letöltés hirdetések nélkül, eseményeket és egyebeket a Microsoft Store-ból.


Regisztrálj. Köszönöm!


Olvass tovább




ingyenes pdf könyvek letöltése


Még egy dolog Keményen dolgoztunk a játékunk javításán. Legyen tájékozott a Microsoft Store különleges ajánlatairól, a legújabb termékekről, eseményekről és egyebekről, ingyenes pasziánsz letöltés hirdetések nélkül. Canasta ingyenes, hirdetések nélkül. Ha nem tudja, hogyan kell játszani, a játék alatt van egy útmutató, amely eligazítja! Csapatunk felülvizsgálja, és szükség esetén intézkedik. Fiókbeállítások Bejelentkezés.

No comments:

Post a Comment