Thursday, January 6, 2022

Hvordan laste ned gifs fra twitter

Hvordan laste ned gifs fra twitter
Laster opp:Mariohn
Dato lagt til:09.10.2020
Filstørrelse:27.79 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Nedlastinger:45730
Pris:Gratis* [*Gratis registrering kreves]





Hvordan laste ned Twitter Gifs på PC


Sep 08,  · Twitter publiserer faktisk GIF-er som små videofiler, som er mye mer effektive enn GIF-filer. Så du må laste ned Twitter GIF-er som videoer for å lagre dem på enheten din. Type forfatter: Tim Marcin For å laste ned en twitter-video/gif, kan du ganske enkelt lime inn URL-en i feltet og klikke på last ned. Hashtagsforlikes er gratis å bruke, du kan laste ned så mange Twitter-videoer/gif-er du vil. Cheryl 08. september  · Slik laster du ned den animerte GIF-en fra Twitter til enheten din. Denis Vahrushev/Flickr. Har du noen gang ønsket å lagre en kul GIF du så på Twitter, men ikke visste hvordan? Kanskje det bare var noe enkelt som en katt som gjorde cha-cha, eller kanskje det var noe mer komplekst som den morsomme scenen fra favorittfilmen din




Hvordan laste ned gifs fra twitter


Hvordan laste ned Twitter Gifs på PC Windows 7


Kanskje det bare var noe enkelt som en katt som gjorde cha-cha, eller kanskje det var noe mer komplekst som den morsomme scenen fra favorittfilmen din. Hvis dette har skjedd med deg, så har vi gode nyheter til deg. Det er faktisk en måte å lagre GIF-er fra Twitter på. Denne artikkelen vil detaljere trinn-for-trinn-prosessen for å lagre en GIF fra Twitter. Twitter støtter ikke direkte nedlastinger av GIF-er. Det er umulig å laste ned en GIF direkte fra Twitter-appen, eller til og med dens nettversjon. Relatert: Hvordan legge til animert tekst til GIF-er. Så, hva er løsningen? Det er flere måter du kan komme deg rundt dette på.


La oss finne det ut. En av de enkleste måtene å lagre en GIF fra Twitter på er gjennom Tweet2gif. Appen lar deg lagre GIF-er ved å bruke bare tweet-lenken. iOS-brukere blir ikke utelatt fra moroa. De kan også lagre en GIF fra Twitter ved å bruke GIFwrapped-appen. Du må først laste ned den gratis GIFwrapped-appen fra Apple App Store. Relatert: Hvordan lage en GIF fra iPhone-videoene dine ved hjelp av snarveier. Du vet nå hvordan du lagrer GIF-er fra Twitter til Android- eller iOS-enheten din. Men hvis du bruker Twitter på skrivebordet ditt og ikke alltid vil velge telefonen for å lagre en GIF, er det en metode for deg også, Hvordan laste ned gifs fra twitter.


Lagre GIF-er fra Twitter til Hvordan laste ned gifs fra twitter desktop er litt mer komplisert enn når du lagrer på mobilen. Du trenger en Twitter GIF-nedlaster som TWDownload for å lagre dem. Merk: TWDownload laster ned GIF-er som MP4-filer. Prosessen med å lagre en GIF fra Twitter til telefonen din kan være vanskelig. Vi håper dette bidrar til å gjøre ting enklere for deg. Noen gang lurt på hvordan du lager din egen GIF? Disse to enkle metodene vil hjelpe deg med å lage deleverdige GIF-er. John er en elsker av teknologi fra fødselen, en digital Hvordan laste ned gifs fra twitter skaper av opplæring og en teknisk livsstilskribent etter yrke.


John tror på å hjelpe folk med å løse problemer, og han skriver artikler som gjør nettopp det. Bildegalleri 2 bilder. Hvordan lage en GIF fra en video: 2 enkle metoder Har du noen gang lurt på hvordan du lager din egen GIF? Del Del Tweet E-post. Relaterte emner Sosiale medier Twitter GIF-nedlastingstips. John Awa-abuon 97 artikler publisert. Abonner på vårt nyhetsbrev Bli med i vårt nyhetsbrev for tekniske tips, anmeldelser, gratis e-bøker og eksklusive tilbud! Klikk her for å abonnere. Hva er dynamisk oppdateringsfrekvens på Windows 11 og hvordan kan du aktivere det? Hvordan tjene penger på å spille spill: 7 måter.


Hvordan lage en YouTube-intro: 3 forskjellige måter, Hvordan laste ned gifs fra twitter. Slik bruker du en falsk IP-adresse og maskerer deg selv på nettet.


Les mer




Last ned 4k video gratis


I tillegg har GIFwrapped en egen fane kalt Bilder for å vise alle GIF-ene du har lagret i kamerarullen. Trinn 4: Velg forhåndsvisningen av filen og trykk på Del-knappen øverst til høyre på skjermen. Når din Twitter GIF har blitt lastet opp til Kapwing Studio, klikker du bare på den røde 'Publiser'-knappen øverst til høyre. Bortsett fra GIFwrapped, er det mange av slike GIF-nedlastere iPhone-applikasjoner tilgjengelig på Apple Store. Et godt nettsted som du trygt kan prøve er twittervideodownloader. Du kan lagre GIF-er fra Twitter på en PC på en enklere måte enn på mobil. I motsetning til å lagre GIF-er fra Twitter til mobilenheten din, Hvordan laste ned gifs fra twitter, nedlasting av GIF-er fra Twitter til PC-en din er litt mer komplisert.

No comments:

Post a Comment